amanda är ändå en vinnare i mina ögon

Idol är avgjord och nu återgår vi till våra normala liv igen. Marie hade bäst röst för vinnarlåten, som redan har börjat nästla sig in i minnesbalken och ofrivilligt nynnar jag på den titt som tätt. Även om Amanda helt klart varit en vinnare under hela tävlingen och verkligen skulle förtjäna ett förstapris. Men en andraplacering är ju inte fy skam heller. Hon kommer komma igen. Amanda du e grym!

Orka att jag ringde in till Fredagsflirten idag. Haha! Bara tur att jag inte kom med. Hade aldrig pallat. Haha. Men det är något speciellt med göteborgsdialekten. Om jag flyttade till götet skulle jag bara gå omkring och njuta av betoningarna. Dock inga goa gubbar. Men en light version. ;)

Jobba imorrn. Längesen. Får se hur det går.

dagens ilandsproblem?

Klimathot klimathot klimathot. Alla andra problem blir så microskopiska jämfört med det. Kul att vi väljer bort sanningen för att den gör för ont. Kul att vi vägrar inse att vi har haft vårt roliga och att det som väntar är naturkatasrof efter naturkatastrof.
Det kommer bli fler översvämningar och orkaner. Begreppet "klimatflyktingar" kommer bli bara blir mer och mer modernt.

Vi blundar, vägrar inse att vi faktiskt har något att förlora. Det är enklare att oroa sig för vilka kläder man ska ha på sig än att oroa sig om att det vi tar för givet håller på att försvinna.

Nej, jag vill inte heller gå runt och tänka att massa liv kommer släckas för att vi hjälper jorden att stiga i temperatur och att gröna ängar, blåa hav och allt sånt där miljöaktigt som vi längtar efter när allt känns kaos och stressigt snart är ett minne blott.

Men nånting kan man väl göra? Nånting som håller ens framtidstro vid liv. För helt ärligt så har jag snart ingen sådan. 

RSS 2.0