sjukt!

Det här får mig att vilja skrika, spy och gråta på samma gång.

16 år.
Sexslav.
Hundratals svenska män har satt på henne.
H u n d r a t a l s.

2000 kronor per samlag.
Skulden låg på 565 000 kronor.

F l i c k a n  är  s e x t o n  å r.

Ont i hjärtat.

aha-upplevelser

Har insett att det där med träning kanske är nånting ändå. :p Man mår så mycket bättre om inte annat. Hoppas ett visst par knän kan läka på kuppen, så att jag snart kan ta upp kontakten med elljusspåren igen. Skogen ja, hur underbar är den inte? Jag blir som barn på nytt.

Men back to reality, tenta på månda och början till uppsats ska lämnas in imorgon. Wiiihoo!!..

Nånting bra med statsvetenskap är i alla fall att man lär sig vad som är skitsnack och vad som faktiskt är verklighet. :p Att lära sig se igenom retoriken. Och väga för- och nackdelar.

Fast det är väl bara att man blir mer medveten, eftersom samhällsvetenskap egentligen bara handlar om konsten att övertyga.

<3

Tackar för en fin helg. Bröllop igår, blev helt varm inombords. Så glad för deras skull. Och kul å träffa människor man sällan träffar numera. Lätt att bli sentimental men kvällen blev så äkta. Jordnära.

Man blir så klyschig när man känner sig tacksam. Men det finns så bra människor. Mitt i allt kaos och icke strukturella tillvaro så finns de där.

Allt har sin tid.

ovanifrån kommer underifrån

En känsla av att vara buren.
En tro på att någon håller i trådarna.
Att genom en tillbakablick se spår av ett sammanhang.
Ett tankemönster byggt på omsorg.

"Vad jag gör förstår du inte nu, men senare skall du fatta det."

just thoughts

"The truth is out there"

Well, is it?

Naturalism vs. Constructivism

Is there a Real World out there? And if there is, can we really reach it with our senses? Can each one of us actually be aware of what's really going on?

Philosophy. Give me more.

no excuses

Vissa saker kommer man aldrig komma ifrån. Vissa saker kommer folk alltid vara duktiga på att påminna en om, hur mycket man än försökt förtränga det. :p Men man får ta det med en klackspark. Jag skyller på åldern, jag visste inte bättre. ;) Försökte komma på en vettig analys men insåg att det är lönlöst. :p

Bra kombo att försöka lägga sig i tid samtidigt som man nästan fått i sig tre koppar kaffe inom loppet av två timmar. Man lär sig tydligen aldrig.

Hoppas dock att hjärnan har mognat lite sedan tokiga bravader inträffade för x antal årsen. Haha, vilka minnen.

(:

Det är vår och jag fylls av livslust. Den är sol och jag kan inte sluta le. Mycket bra dag, mycket nöjd, trots möten med läskiga hierarkiska överhuvuden.

För övrigt finns det så många beroenden som är så ovärda. Eller bekvämligheter, eller lyckokickar som bara håller i sig en kort stund. Ovärt.

Finns bättre saker att lägga tid och energi på.

usch

Jag blir så äcklad på och frustrerad över historier om vuxna människor som utnyttjar unga människor sexuellt!! Det får mig att vilja agera, engagera och kämpa för de utsattas rättigheter. (Och bura in alla saddistiska gråa medelålders män på livstid)

De bara njuter av att förnedra, ha makt och känna sitt övertag.

Vidrigt!

ärlighet

varar längst.

små sanningar

Det är ganska sjukt att man faktiskt tillfångatar djur, sätter dem i bur i enbart syfte för att underhålla människor. Skansen känns med ens motbjudande. Visst visst, nu är de flesta födda och uppvuxna där men for real. Hur konstruerat är inte det på en skala? Tänk att växa upp i en bur liksom.. "Hej här är jag, jag ser rolig ut, skratta åt mig, ha ha ha.."

En annan störd realitet är att människor verkligen letar efter syndabockar. "Vems fel är det egentligen? Vem kan man skylla på? För jag tänker då minsann inte ta något ansvar. Jag har ingen som helst del i det här, det måste vara någon annan som förstör hela tiden."

Det är inte lätt att vara människa, men man gör så gott man kan..

RSS 2.0