nånting händer (det är nåt skumt på gång)

Ninungen har kommit hem från USA och snart drar vi. Imorrn packar vi väskor och drar norrut, sen är det inte många dagar kvar tills The Big Trip. Kan inte nog störa mig på Icabankens krångliga sätt när man bara vill kolla saldot på nätet. Två lösenord, ett kontokort och dosa behövs. Idioti. Men billigare att ta ut pengar utomlands. Får se det så. Tid är pengar. Tydligen. (försöker påminna mig om att grämelse ligger i en dåres hjärta..)

Ikväll går I rymden finns inga känslor på Sommarbio inne i stan. Hade gärna sett den. Men det får bli vid ett annat tillfälle.

Packa var det ja. Hur man nu gör det.

Resfeber. Not at all.


goda hjärtan

Det finns människor som väljer att se saker halvfullt istället för halvtomt, och självklart människor som tänker tvärtom. Men jag kan verkligen fascineras, och beundra dem som alltid väljer att resa sig upp. De som verkar ha fattat grejen med 1 Kor 13. Förebilder. Något att sträva efter.


once upon a time

Sverige sverige älskade land? Förslag om statliga bordeller och en statlig utredning om att ta bort lagen mot incest? Ja men visst var det bättre förr. Varför levde man inte på 70-talet? Fy katten. Blir äcklad. Att det ens kom upp en utredning. Nej men att en pappa vill sätta på sin sjuåriga dotter skulle vara helt okej. Eller att bara snabbt besöka en bordell innan middan så där när man kände sig småkåt.

For real.

Det är mycket som fortfarande inte är bra, men att påstå att det va bättre förr när samhällsdebatten präglades av en tolerans till incest makes me speachless.

lite roligare lite bättre

12 timmar på en och samma arbetsplats. Inser någonstans att jag inte har något liv? :p Eller bara att jag kanske trivs. Om än bara för en vecka. Men är tacksam för det jag får.

Hör samma suckar kring jämställdhet, helt fantastiskt. Ler både inuti och utanpå. Trots krångel och oskarp skärm.

Redigering är fett najs.

ord är mer än tre bokstäver

Det kommer alltid att finnas
de som hindrar dig
Det är för farligt
håll dig på marken
Vem tror du att du är
Sluta aldrig att drömma
lilla fjäril
Gör inte om mina misstag
gör dina egna

Flyg flyg iväg
lilla fjäril

En av mina bröder skrev den låten till mig en gång. Den är längre, men det är den versen jag minns mest. Den är fin. Äkta och ärlig. <3

Snart bror, ska jag ut och flyga. Och I promise. Jag kommer göra mina egna misstag. :p

märkligt

Ibland kan man undra varför saker händer, eller varför det pågår, om man gör rätt om man gör fel, varför logiken och hjärtat inte alltid vill gå samma väg, när det mesta bara känns förvirrat och det enda som går att göra är att kämpa vidare. Trög uppförsbacke.

Det smått irriterande är att man inte kommer veta svaren förrän man tittar i backspegeln. Man får bara hoppas, att det blir bra någonstans.

tänka framåt

Drygt en månad kvar. Vaccinationer klara. Hablo español un poco. Läser på om Bolivia. Fascinerande land ändå. Djungel, berg, betesmarker och rikt på naturresurser. Trots detta är det Sydamerikas fattigaste land. Läser att Bolivia är en av världens mest kallaste, varmaste, blåsigaste och fuktigaste platser och har sedan sin självständighet 1825 varit med om minst 192 statskupper.

Well.

Resfebern har börjat smyga sig på. Va? Vaddå? Ska jag iväg? Nä, inte då. Eller va? Jo men.. Eh.. Bolivia? Åtta månader? Jasså.. Shit!

RSS 2.0