once upon a time

Sverige sverige älskade land? Förslag om statliga bordeller och en statlig utredning om att ta bort lagen mot incest? Ja men visst var det bättre förr. Varför levde man inte på 70-talet? Fy katten. Blir äcklad. Att det ens kom upp en utredning. Nej men att en pappa vill sätta på sin sjuåriga dotter skulle vara helt okej. Eller att bara snabbt besöka en bordell innan middan så där när man kände sig småkåt.

For real.

Det är mycket som fortfarande inte är bra, men att påstå att det va bättre förr när samhällsdebatten präglades av en tolerans till incest makes me speachless.

Kommentarer
Postat av: Annica

Men bara för att man tar bort lagen om incest betyder det ju inte att det blir lagligt att våldta barn eller att våldta överhuvudtaget. Allt det handlar om är ju att göra det lagligt för t.ex. två syskon (som båda vill det själva) att ha sex.

2010-08-17 @ 16:42:18
Postat av: Emma

Att sätta på och våldta ser inte jag som synonymer iof, även om du har rätt i sak (att det finns något som kallas våldtäkt mot barn är för att det finns en byxmyndigålder som också skulle kunnas luckras upp med rätt retorik). Min poäng med inlägget var bara att jag inte tycker att ett samhälle där incest accepteras är ett bättre samhälle än det som finns idag.

2010-08-17 @ 18:01:01
URL: http://emmanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0