självdisciplin någon?

Prioriteringsordningen kommer alltid från fel håll. Den ska starta med diska, städa, läsa igenom papper, betala räkningar, söka jobb, surfa på nätet, slappa, kolla tv.

Vad händer?

Jo. Hej säng, hej nätet och hej söka jobb. Trådlösa nätet funkar äntligen igen och det där med städning och diskning och sånt där känns bara så, icke nödvändigt.

Fast jag borde.

Laaatmask.
Jag veeeeet.
Suck.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Du har ju jobb?! Jag skulle få magsår om jag sökte lika många jobb som du gör. Ditt nuvarande jobb fick du väl när du egentligen bara skulle sälja in en text?



Det är ju när man inte ens tänker på jobb som man får ett. Det är i alla fall min personliga erfarenhet. Om jag inte har något jobb sista januari räknar jag kallt med att bli uppringd av någon personaladministratör, med just begynnande magsår, som med utgångspunkt i en ansökan som jag inte ens kommit ihåg att jag har skickat iväg, undrar om jag kan "hoppa in" i tre månader.



Om inte ens de som tillsätter platserna har framförhållning varför i hela friden ska man själv ha det?! När man kommer dit är det ju ändå bara det gamla vanliga "jaha, visst fan, vart ska vi sätta dig nu då?"



Hälsningar Tobias, på en för tillfället mycket lugn redaktion.

2008-11-01 @ 11:27:41
Postat av: Emma

haha, sant i och för sig. det är när man tror att det alltid löser sig som det gör det.

2008-11-02 @ 13:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0