ge mig mer marknad

Tänk att bo i en stad där man kan lalla ner till marknaden där allt från yllemössor till frukter till strykjärn och gitarrer finns. Me gusta mucho. Känner av lite Kairovibbar some how, troligtvis med tanke på höga trottoarkanter och mindre utvecklade bostäder. Däremot är trafiken helt annorlunda. Här är det bilarna som har företräde, passerar man en väg med en bil i full fart så pang! bilen stannar inte. Lite skillnad mot Kairo där man kunde passera en sexfilig väg genom att bara visa upp handen (minns tillbaka, smått scary).

Mycket att ta in. Känns helt sjukt att man befinner sig på andra sidan jorden. Men, där är där man inte är, här är här där man är. Här har man alltid med sig. ;) Y Dios tambien.

Kommentarer
Postat av: Luddes husse

Gott att du är framme! Fast marknader i form av gallerior har ju de flesta svenskar som inte bor i V-tuna tillgång till runt hörnet =)



Jag jobbar på att fixa Skype här, hoppas du får härliga dagar!

2010-09-17 @ 11:35:17
Postat av: Luddes matte

Meh, gallerior är bara ett substitut för öppna marknader. Det är inte på riktigt. :p



Och undrar husse inte hur Ludde mår ens? Fy katten. :p Kan meddela bara som en parantes att han tog denna resa med ro, han har inte börjat leka med de stora hundrarna än, men det kommer. ;)



Hittills har det varit bra. Hoppas du har det bra med.

2010-09-17 @ 12:30:11
URL: http://emmanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0